Det blir Västerås Pride även i år med ett unikt erbjudande från SJ!

4 maj 2015, kl. 11.26

Även i år, 25-27 juni, kommer Västerås Pride delta i festivalen. Hantverkargatan kommer förvandlas till Regnbågstorg och SJ erbjuder resor för två vuxna till priset av en!

Västerås PridePå Regnbågstorget kommer du kunna prata med utställare, fråga hur de ställer sig till olika hbtq-frågor och vad de gör för att förbättra hbtq-situationen i Västerås. På Regnbågstorget kan du vandra omkring och vara dig själv, och träffa likasinnade.

Den 27 juni kommer Prideparaden gå, dansa, rulla och hoppa genom Västerås city för en färgglad och mångsidig kärlek. Ta med dina vänner, släkt och kollegor och visa att ni stödjer mångfalden i takt till glädjefylld musik.

Till alla vårens och sommarens Pridefestivaler (utom Stockholm Pride) erbjuder SJ resor för två vuxna till priset av en, detta gäller även till Västerås Pride. Erbjudandet gäller på alla SJ Regional- och InterCitytåg inom Mälardalen till och från respektive ort. Detta innebär att 2 vuxna och upp till 4 barn upp till och med 15 år genom SJs familjeerbjudande reser på samma vuxenbiljett.

Programpunkter från Västerås Pride samt karta över Prideparaden kommer publiceras här på hemsidan.

För mer information kring SJs erbjudande gå in på www.tim.se/pride