Singelaktuella Norlie & KKV kommer till Västerås Cityfestival!

5 maj 2017, kl. 10.00

Det har varit svårt att undgå Norlie & KKV de senaste åren. Med hitsinglarna ”Ingen annan rör mig som du” och ”Din Idiot” har de knipit titeln ”Årets mest streamade låt på svenska” två år i rad när Spotify summerat sina årslistor. Idag släpps nytt och efterlängtat material i form av singeln ”Säg nåt som får mig att stanna” och i sommar ger sig duon ut på en sommarturné!

– Vi är väldigt glada över att vi får möjligheten att ge oss ut på turné, för tredje året i rad. Vi har utvecklat vår produktion, vår show och vårt eget artisteri. För all kärlek vi har fått på scenen vill vi ge tillbaka allt och lite till. Peppen har aldrig varit högre och sommaren 2017 kommer bli en milstolpe i vår karriär. Vi och vårt fantastiska band och crew ska bjuda på en show som vi rakryggade kan säga är den bästa vi någonsin gjort. Hoppas vi ses i sommar!, hälsar Norlie & KKV

Nu är Norlie & KKV tillbaka, idag släpps första smakprovet ”Säg nåt som får mig att stanna” och den 30 juni kommer duon till Västerås och Mimerscenen för att bjuda oss på sina hits!

Lyssna på nya singeln ”Säg nåt som får mig att stanna” här.